Ofertomed

Въпроси и отговори

Какво е OfertoMed?

Оfertomed.bg е Онлайн платформа, която работи с доказани болници и лаборатории в страната. Предлага здравни услуги на достъпни цени, грижи се за здравната профилктика и лечение на всеки! 

Харесват ми офертите, които предлагате днес, как да ги ползвам?

Кликнете върху бутона “купи” докато офертата е още активна и изберете начин на плащане. Ние ще ви изпратим ваучер с който да ползвате избраната от вас услуга.

Трябва ли да ползвам ваучера в същия ден, в който съм го закупил?

Не. Много от нашите оферти имат обявен срок за използване на ваучера, но не е задължително да го ползвате същия ден. Точно обратното – ваучерите обикновено стават валидни чак на следващия ден, за да могат партньорите ни да се подготвят адекватно за съответния брой клиенти.

Купих си ваучер – как се използва?

Веднага след като Вашето плащане стане действително, ние ще ви изпратим e-mail с линк за вашия ваучер с подробно описани инструкции за ползването му. Също така ще виждате ваучерите от "Моите ваучери" след въвеждане на мейл и паролав полето "Вход"

Мога ли да закупя ваучер като подарък?

Да. На ваучера не пише нито Вашето име, нито големината на отстъпката. Ваучерът съдържа само стойността на офертата, като всички ваучери могат да се ползват от друго лице!

Ако не използвам пълната стойност на ваучера при първо посещение, мога ли да го ползвам пак по-късно?

Не. Ако в условията на офертата не е посочено изрично нещо друго, няма да получите пари или друга компенсация за неизползваните услуги от ваучера.

Ако плащам по банков път, заявката ми задължително ли се заплаща?

Да. След като се съгласите с условията на покупката, поръчката ви става задължителна и вие трябва да заплатите по банков път съответната сума най-късно на другия ден. В противен случай e-mail-адресът и телефонът ви ще бъдат блокирани от Офертомат с цел предотвратяване на злоупотреби със системата ни и услугите, предлагани от нашите партньори.

Сайтът безопасен ли е?

Да. Сигурността е на най-високо ниво.

Случва ли се да изтривате коментари от форума?

По принцип не. Коментари се трият само в случай на нецензурно съдържание или лични нападки под различна форма.

 

Share !